Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Hovet bekräftar: Madeleine och Chris har bestämt sig – bryter upp

Hovet bekräftar: Madeleine och Chris har bestämt sig – bryter upp

Nu bekräftar hovet Madeleines och Chris beslut.

Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan Madeleine
1:10

Efter reklamen: Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan Madeleine

(1:10)

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har kilat stadigt i sisådär ett decennium. Tillsammans har de nu barnen Leonore, Nicolas och Adrienne, och lever ett lyckligt amerikanskt familjeliv.

Året var 2018 när Madeleine och Chris bestämde sig för att bosätta sig i solstaten Florida. Men Madeleine är ju trots allt uppvuxen bland kottar och barr i Sverige.

Två gånger per år ser hon därför till att ge sina barn den svenska kultur som hon själv växt upp med. För cirka två veckor sedan landade de i Sverige – lagom till drottning Silvias födelsedag, julafton och nyår.

Julafton firades på Drottningholm, med kungen och Silvia, medan kronprinsessan Victoria med familj befann sig i Ockelbo, och även prins Carl Philip begav sig uppåt i landet, till prinsessan Sofias föräldrar Erik och Marie.

Madeleines och Chris beslut: Lämnar

För Madeleine och familjen blev det alltså inget storfirande på julafton, vilket de var förstående för men ändå sorgsna. Och nu är det dags för USA-familjen att bege sig tillbaka.

– Vi går inte ut med exakta tider. Men ja, hon kommer att åka inom en vecka, säger Margareta Thorgren, hovets informationschef, till Svensk Dam.

Madeleine, Chris och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne är ännu här här men nästa gång vi får se dem på svensk mark dröjer troligtvis till nästa sommar.

Foto: TT