Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovet bekräftar: Obama kommer inte på det kungliga bröllopet

14 apr, 2018, 09:00 
Agneta Nisbeth
Efter spekulationer fram och tillbaka, nu är det bekräftat att Barack Obama och hans hustru Michelle kommer inte att närvara under bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle.
Annons

Det blev ett tag lite av en maktkamp mellan president Trump och Barack Obama – vem skulle bli bjuden till det kungliga bröllopet. Barack och Michelle Obama är ju nära vänner till både prins Harry och prins William medan Trump är USA:s nuvarande president.

Barack Obama och hustrun Michelle inte kommer på prins Harry och Meghan Markles bröllop.

Men nu visar det sig att ingen av dem kommer att närvara, skriver Hello. Detta beror i botten på säkerhetsfrågor, men säkert också på den vigsel och bröllopsfest paret vill ha. Det både kostar och är besvärligt att ordna så stor polisbevakning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Man har beslutat att inte bjuda in politiska ledare, varken från Storbritannien eller resten av världen. Drottningen har blivit tillfrågad i ärendet, säger en talesperson från Kensington Palace till Hello.

Annons
Meghan och prins Harry.

Det blir därmed presidenter på bröllopet i maj mellan prins Harry och Meghan Markle.

Foto: Stella Pictures

Annons