Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovet bekräftar: Prinsessan Kate gör comeback – efter operationen!

05 mar, 2024, 12:28 
Då dyker prinsessan Kate upp i det kungliga rampljuset igen!
Annons
Hovet bekräftar: Prinsessan Kate opereradBrand logo
Hovet bekräftar: Prinsessan Kate opererad

Den 17 januari bekräftade plötsligt det brittiska hovet att prinsessan Kate genomfört en omfattande magoperation. Operationen beskrevs som ”lyckad”, men skulle kräva en längre period av återhämtning.

– Operationen var lyckad, och hon förväntas ligga var på sjukhuset i tio till fjorton dagar innan hon återvänder hem för att fortsätta sitt tillfrisknande, skrev Kensington Palace i ett uttalande.

Prinsessan Kate och prins William
Prinsessan Kate kommer att delta under Trooping the Colours den 8 juni.SplashNews.com

Prinsessan Kate gör comeback

Bortsett från en bild som TMZ nyligen publicerade, där Kate satt i en mörk bil tillsammans med sin mamma Carole, så har hon inte synts till det i kungliga rampljuset, vilket lett till spekulationer om hennes hälsa.

Annons

Men nu kommer brittiska hovet med ett glädjebesked: Prinsessan Kate kommer att göra kunglig comeback när Trooping the Colours, den parad som arrangeras i juni varje år för att uppmärksamma kung Charles födelsedag.

”Försvarsministeriet har bekräftat att Kate Middleton kommer att närvara vid paraden lördagen den 8 juni från klockan 10.30 på Horse Guards Parade i Westminster”, rapporterar Daily Mail.

Foto: TT

Annons