Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovets besked: Silvia blir kvar i USA med Madeleine – privata beslutet

18 okt, 2023, 14:20 

Drottning Silvia stannar några dagar extra i USA.
Det bekräftar hovet för Svensk Damtidning.

Annons

Måndagen blev precis så magisk som drottning Silvia och prinsessan Madeleine hade hoppats på. Under den exklusiva Childhood-galan lyckades man samla in närmare tio miljoner kronor.

Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaronBrand logo
Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaron

Mor och dotter strålade tillsammans på röda mattan. Madeleine bar en ljuvlig, midnattsblå klänning och Silvia var minst lika proper i sin härliga mörkgröna festblåsa!

Dessutom befann sig även Madeleines kameraskygge make Chris O'Neill på plats. Han bar en stilren kostym och verkade trivas alldeles ypperligt med att återigen få träffa sin älskade svärmor.

Annons
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia under Childhood-galan 2023.

Hovet bekräftar Silvias beslut

Och mer kommer det att bli.

Hovet bekräftar för Svensk Damtidning att Silvia blir kvar i USA några dagar till. Faktum är att hon inte reser hem förrän i slutet av veckan, vilket betyder att hon kommer kunna njuta av några dagar med Madeleine på tu man hand.

– Drottningen har privat vistelse som hovet därför inte kommenterar, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Drottning Silvia
Wow! Drottning Silvia blir kvar i USA, bekräftar hovet för Svensk Damtidning.

”Barnbarn är livets efterrätt”

Nä, för vad de ska hitta på är aningen oklart, men det är ingen högoddsare att Silvia tar en liten tripp till Madeleines bostad i Pinecrest och passar på att besöka sina älskade barnbarn.

Annons

Varken prinsessan Leonore, prins Nicolas eller prinsessan Adrienne följde med till New York – och som vi alla vet vid det här laget älskar ju Silvia att tillbringa lite kvalitetstid med sina barnbarn.

– Min mamma sa alltid att barnbarn är livets efterrätt. Och det är ju så, man har hela glädjen – men inte fullt ansvar. Så det är bara underbart. Och man får skämma bort dem mer än vad föräldrarna kan göra. Det är härligt! De är så söta, och hemskt roliga, har Silvia sagt till Kamratposten.

Svenska kungafamiljen
Silvia älskar sina barnbarn. Här är svenska kungafamiljen samlad!

Kungen inte med på resan

Det skulle i så fall betyda att det är första gången som Silvia är hemma hos Madeleine och Chris i Pinecrest. Kungen har inte heller varit på besök, men hovet bekräftar för Svensk Damtidning att han inte är med på resan.

Barnbarnen betyder verkligen allt för Silvia. De finns alltid med i hennes tankar och på ett sätt är de alltid med henne. Runt vänstra handled bär hon nämligen ett armband av guld med barnbarnens namn ingraverade.

Foto: TT

Annons