Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Hovet erkänner att Carl Philip och Sofia är ett par

26 jul, 2010, 09:55 
Agneta Nisbeth
Annons
Prins Carl Philip och hans Sofia.
Prins Carl Philip och hans Sofia.

Hovet, via informationschefen Nina Eldh, har nu officiellt kommenterat relationen mellan prins Carl Philip och hans flickvän Sofia Hellqvist.

Relationen mellan prins Carl Philip och hans flickvän Sofia Hellqvist verkar bli allt mer seriös. De visar sig numera helt öppet ute på krogar i Båstad och så har hovet indirekt bekräftat att de är ett par. Hovets informationschef Nina Eldh säger nämligen i en intervju med Expressen att hon tycker det är tråkigt att nya bikinibilder på Sofia har kommit ut i media:

– Det är beklagligt att exploatera en ung kvinnas tidigare liv och utnyttja att hon har en relation med prinsen, säger hon till tidningen.

Anledningen till att hovet nu gått ut med detta kan vara flera, kanske inser man där att prinsen är fast beslutad att fortsätta sin relation med Sofia Hellqvist, oavsett vad andra må tycka? Frågan är vad som blir nästa steg, vad tror ni?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Annons