Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovet bekräftar! Kungaparet reser till begravningen

14 feb, 2018, 11:01 
Annie-Li Eriksson
Kungen och drottningen kommer att resa till Danmark för att närvara vid prins Henriks begravning.
Annons

På lördag var det tänkt att kungaparet skulle resa till Sydkorea där de Olympiska vinterspelen pågår. Nu har hovet bekräftat att kungen och drottningen har fått planera om och tvingas nu att skjuta upp, alternativt ställa in resan, på grund av prins Henriks begravning som kommer att äga rum på tisdag nästa vecka.

– I och med att begravningen är planerad den 20 februari kommer det innebära förändringar i kungafamiljens program. Exakta vilka förändringar får vi återkomma med, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vilka i kungafamiljen kommer att närvara vid begravningen?

– Det är ingen information som jag i dagsläget kan dela. Den här är naturligtvis en viktig begravning som kungaparet kommer att delta vid. Vi får återkomma om resan senareläggs eller ställs in.

Foto: IBL

 

 

Annons