Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovet meddelar! Så ska Silvia fira födelsedagen

14 dec, 2017, 16:30 
Annie-Li Eriksson
Firas med julmusik på Drottningholm.
Annons

Dagen innan julafton fyller vår kära drottning 74 år! Svensk Damtidning har varit i kontakt med hovet som nu kan berätta hur Silvia kommer att fira födelsedagen.

– Drottningen firas sedvanligt den 23:e december med en kyrkokonsert i Drottningholms Slottskyrka. Det är inte publikt utan det blir en mindre grupp med vänner och familj, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren.

Fyller man år dagen före julafton så kan det vara praktiskt att slå ihop högtiderna. Förra året hade kungafamiljen en lill-jul hemma på Drottningholm på Silvias födelsedag. Kanske blir det så i år igen?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Ja, det är lite komplicerat eftersom jag också har födelsedag den 23 december. Så det får vi kombinera, berättade Silvia för Svensk Damtidning då.

Men dagen efter födelsedagsfirandet blev ju drottningen akut sjuk och fick vårdas på sjukhus. Hon hade drabbats av yrsel, berättade Margareta Thorgren.

Foto: Stella Pictures

 

Annons