Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovet rasar mot nya smygtagna bilder på Kate och William

13 feb, 2013, 11:12 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins William och Kate är som vi tidigare berättat på resa i Karibien – men när den italienska tidningen Chi publicerade bilder från parets resa gick kungahuset i taket.

Som vi tidigare berättat har prins William och hans gravid maka Kate rest till Karibien för att njuta av en solsemester tillsammans. Men de har inte fått vara ifred för paparazzi-fotograferna. Det brittiska hovet rasar nu mot de smygtagna bilder som “pryder” omslaget och ett uppslag i den italienska tidningen Chi.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Till tidningen People säger en representant från hovet:

– Vi är mycket besvikna på att bilder på prins William och hans hustru har publicerats i vissa tidningar. Det är ett klart intrång i deras privatliv.

Även brittiska Daily Mail skriver om händelsen och menar att prins William och resten av kungafamiljen är mycket upprörd över de nya bilderna.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons