Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovets besked - alla barnen är med på dopet

09 sep, 2016, 09:52 
Agneta Nisbeth
Nu blir det full rulle i Drottningholms slottskyrka! Hovet meddelar att alla fem minikungligheter kommer vara med under prins Alexanders dop.
Annons
estelle-leonore

Drottning Silvia berättade redan förra veckan att planen och ambitionen inför fredagens dop var att låta alla fem barnbarn vara med i Drottningholms slottskyrka. Men som vanligt när det gäller små barn är det dagsformen som avgör och för de allra minsta brukar det finnas en reservplan i fall humöret skulle tryta. Men, under fredagsmorgonen bekräftade hovet den ursprungliga planen fortlöper och att prins Alexander får sällskap av sina fyra kusiner prinsessan Estelle, prins Oscar, prinsessan Leonore och prins Nicolas. Vi gissar att det kommer att bli full rulle!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander.

Foto: Facebook.com/princessmadeleineofsweden

Presenteras av Vera&John

Annons