Hovets besked efter uppgifterna om Madeleine

Madeleine och Chris O'Neill lämnar lyxvillan i Florida. I början av februari är huset tillgängligt för nya hyresgäster. Och nu ger hovet ett nytt besked om prinsessans framtid.

I ett och ett halvt år har Madeleine och Chris bott i sin lyxvilla i Florida, dit de flyttade från London.

Madeleine måste flytta

Men nu är tiden i huset över. På en mäklarsajt ligger en annons ute som meddelar att huset står tillgängligt från 7 februari i år. Madeleine och Chris ska alltså flytta, som Svensk Damtidning kunde avslöja i måndags.

Hovet har inte velat ge några nya uppgifter om vart de styr kosan härnäst. Men klart är en sak. Det blir inte Sverige. Det bekräftar informationschef Margareta Thorgren nu också för Expressen.

– När det gäller deras boenden så är det privat information och ingenting som vi kommenterar. Men jag kan bekräfta att paret fortfarande bor kvar i Florida, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen. 

Hon fortsätter, till tidningen:

– Paret har för avsikt att fortsätta bo kvar i Florida.

Villan de lämnar har pool utanför dörren, palmer på tomten och en klassisk, amerikansk, veranda.

Därför bor Chris och Madeleine i Florida

Varför de valt just Florida som bas has hovet tidigare förklarat:

– De flyttar till Florida för att det är en bra utgångspunkt för Chris verksamhet och barnen är ännu i förskoleåldern, sa hovets informationschef Margareta Thorgren i samband med flytten.

Nästa hyresgäst får betala 190 000 kronor i månaden. När huset tidigare låg ute till försäljning var prislappen 29 miljoner kronor.