Hovets besked – oklart om Madeleine träffar Kate och William

Kommer prinsessan Madeleine flyga hem till Sverige?

Nu är det bara en vecka kvar innan Kate och William landar på svensk mark, men det är fortfarande osäkert om Madeleine och Chris flyger hem från London för att vara med vid välkomstlunchen på slottet, brittiske ambassadörens middag eller mottagningen på Fotografiska museet.

Läs mer: Först i Svensk Damtidning! Första bilderna på Victoria på över 1 månad

Kate är höggravid och ska precis som prinsessan Madeleine föda sitt tredje barn i vår. Besöket vore det perfekta tillfället för dem att lära känna varandra bättre, särskilt efter prinsessan Madeleines uttalande i amerikanska People förra hösten. Då sa hon, med glimten i ögat, att hon hoppades att prins George och prinsessan Leonore någon gång skulle få träffas och leka.

Läs mer: Prinsessornas favoritklädesbutik utsatt för inbrott

– Det vore så roligt med en playdate. Jag är säker att på våra vägar kommer att korsas och vem vet vad vi kommer att göra då.

Svensk Damtidning har varit i kontakt med Johan Tegel vid hovets informationsavdelning, som säger att de ännu inte har någon uppgift om prinsessan Madeleine.

– Kungaparet välkomnar hertigparet i samband med lunchen på Kungliga slottet och sedan är det kronprinsessparet som medföljer.

Läs mer: Därifrån kommer prinsessan Sofias lyxclutch

Foto: IBL