Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovets besked – oklart om Madeleine träffar Kate och William

24 jan, 2018, 10:45 
Kommer prinsessan Madeleine flyga hem till Sverige?
Annons

Nu är det bara en vecka kvar innan Kate och William landar på svensk mark, men det är fortfarande osäkert om Madeleine och Chris flyger hem från London för att vara med vid välkomstlunchen på slottet, brittiske ambassadörens middag eller mottagningen på Fotografiska museet.

Kate är höggravid och ska precis som prinsessan Madeleine föda sitt tredje barn i vår. Besöket vore det perfekta tillfället för dem att lära känna varandra bättre, särskilt efter prinsessan Madeleines uttalande i amerikanska People förra hösten. Då sa hon, med glimten i ögat, att hon hoppades att prins George och prinsessan Leonore någon gång skulle få träffas och leka.

– Det vore så roligt med en playdate. Jag är säker att på våra vägar kommer att korsas och vem vet vad vi kommer att göra då.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Svensk Damtidning har varit i kontakt med Johan Tegel vid hovets informationsavdelning, som säger att de ännu inte har någon uppgift om prinsessan Madeleine.

– Kungaparet välkomnar hertigparet i samband med lunchen på Kungliga slottet och sedan är det kronprinsessparet som medföljer.

Foto: IBL

 

Annons