Hovets nya bild på Victoria och lillprins Oscar

hovets nya bild på kronprinsessan victoria prins oscar

Hovet publicerar en ny bild av kronprinsessan Victoria, prins Daniel och barnen Estelle och Oscar. Och lillprinsen överraskar alla!

Först kom de nya officiella porträtten på Victoria och Daniel, som markerar deras 10-åriga bröllopsdag den 19 juni, sedan passade hovet på att bjuda på ytterligare en bild. Och den här gången var hela familjen med!

På kronprinsessans biografi-sida, som finns att läsa på hovets hemsida, finns nu en ny underbar bild på Haga-familjen. Victoria och Daniel med sina älskade barn, prinsessan Estelle och prins Oscar.

Prins Oscar överraskar alla på nya bilden

Lillprinsen visar upp en helt ny sida på bilden. När Oscar fotograferas, i ett så här officiellt och arrangerat sammanhang, brukar han se betydligt mer allvarlig ut. Nästan lite fundersam. Men den här gången verkar fotografen Anna-Lena Ahlström sagt något riktigt roligt för att lätta upp stämningen. Oscar gapskrattar där hon sitter, i knät på mamma Victoria, och även pappa Daniels tänder och smilgropar är framme! Ett uppställt foto, som ändå ger en avslappnad känsla!

victoria daniel estelle oscar ny bild

Ny bild på kronprinsessfamiljen!

Vi har tidigare visat en ensam porträttbild på kronprinsessan Victoria, som togs vid samma tillfälle. De senaste åren har det blivit vanligt att fotograferna passar på att ta flera olika bilder, under samma fotografering, som hovet sedan kan pusta ut vid olika tidpunkter.

Foto: TT, Anna-Lena Ahlström/Kungl. Hovstaterna