Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovets trista besked om Madeleine och Chris

27 sep, 2023, 09:30 

Nu kommer hovet med ett besked om prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.

Annons

Vilket år vi har haft! Det kungliga superåret har bjudit på härliga klänningar, fina galamiddagar och en samlad kungafamilj som stått vid varandras sida och tagit del av festligheterna.

Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaronBrand logo
Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaron

Vi har dessutom fått se extra mycket av prinsessan Madeleine och Chris O'Neill, som både varit med på nationaldagsfirandet, Victoriadagarna och kungens historiska jubileumshelg.

Men senaste besöket skedde i all hast. Barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne var kvar i Florida och Madeleine och Chris ville hem till familjen så fort de bara kunde.

Annons

Här dyker Madeleine och Chris upp

Madeleine och Chris har sedan dess sett till att tillbringa lite kvalitetstid med barnen. Bland annat blev det en härlig heldag i ett köpcenter för att umgås och gå i lite roliga affärer.

Det var dessutom tydligt vilken fin och varm relation Madeleine och Adrienne har. På bilder kunde man se hur de höll i handen, samtidigt som de vandrade runt och njöt av dagen.

Leonore i sin tur såg så vuxen ut, ätandes på en glass och traskandes bredvid pappa Chris. Ja, det verkade verkligen som att hela Florida-familjen hade en trevlig stund tillsammans.

Prinsessan Leonore, Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Adrienne och prins Nicolas
Prinsessan Leonore, Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Adrienne och prins Nicolas.

Hovets trista besked

När vi åter får se Madeleine på svensk mark återstår att se. I december är det ju dags för Nobelfesten och ifjol var prinsessan på plats för att närvara på de stora festligheterna.

Annons

Men hur det blir i år är oklart. Hovets informationschef Margareta Thorgren bekräftar att hon inte vet om Madeleine eller Chris kommer att närvara på årets Nobel.

– Det har jag ingen information om än, säger Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Madeleine och Chris
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.

Foto: TT/CAMA

Annons