Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hur hälsar Letizia egentligen?

10 aug, 2019, 16:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Letizia Felipe Sofia
Att de Sofia och Letizia välkomnade gäster till slottet i Palma tillsammans med kung Felipe var tydligen inte det som intresserade tidningarna häromdagen, de fastnade istället för drottningens handslag. Vad säger ni, är det något konstigt med drottningens handslag?
Annons

Häromdagen var det mottagning på det kungliga slottet Almudaina på Mallorca. Vi kunde se en otroligt vacker och solbränd drottning Letizia i en åtsittande röd klänning och i ett par sandaletter från Jimmy Choo med skyhög klack på fötterna.

letizia Felipe

Bredvid henne fanns givetvis maken kung Felipe, men också hans mamma den forna drottningen Sofia. Hon bar en sval turkos byxdress och bekväma kilklackskor på fötterna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Semestern har redan börjat för den spanska kungafamiljen, men detta event med en mottagning på slottet i Palma finns alltid med på programmet.

Hur håller hon handen?

Visserligen är det inte en av de mer brännande frågorna denna sommar, men flera olika tidningar har i alla fall fastnat för drottning Letizias sätt att hälsa sin gäster välkomna. Men sin egen hand helt utsträckt, utan att krama om den andres hand, som de allra flesta brukar göra.

Annons
Letizia

Fast ska man skaka hand med väldigt många personer, som kungligheter alltid måste göra, så kan vi förstå att det kan bli ett problem. Speciellt under en hel kväll. Kanske är sett ett sätt att undvika framtida smärtor i den högra handen?

sofia letizia

Vi vet att drottning Elizabeth alltid bär handskar när hon ska ta folk i handen under sina många och långa uppdrag.

Annons

Efter ett par år i den kungliga världen så lär man sig säkert olika sätt att hantera dessa “problem” som kan uppstå och säkert också förebygga annat, som att dra på sig förkylningar och liknande.

letizia felipe sofia

Svärmor alltid med

Vad man annars kan undra över när vi ser dessa bilder från Mallorca är varför den forna drottningen inte riktigt kan släppa taget om sin kungliga roll. Den forne kungen Juan Carlos har ju tackat helt för sig och lämnat det offentliga livet, men uppenbarligen inte Sofia. Man kan ju undra om det inte räcker med att kung Felipe och drottning Letizia tar hand om denna årliga mottagning själva och vad säger egentligen Letizia om detta? Kanske tycker Sofia det kungliga livet är alldeles för roligt för att lämna det bakom sig.

Foto: TT

Annons