Hurra! Ännu en kunglig förlovning i den brittiska kungafamiljen!

Lady Gabriella Windsor, dotter till prins Michael av Kent, har förlovat sig med kärleken Thomas Kingston! Detta meddelar det brittiska hovet!

Brittiska män som just nu ställer sig på knä för att fria till sina älsklingar med kunglig börd är det gott om. Om bara några veckor gifter sig prinsessan Eugenie med Jack Brooksbank. I maj såg vi prins Harry och Meghan Markle gifta sig under en magiskt vacker ceremoni. Och nu har det brittiska hovet meddelat att ännu en person i den kungliga familjen ska skrida till altaret.

Lady Gabriella Windsor har nämligen förlovat sig med kärleken Thomas Kingston!

Lady Gabriella och Thomas Kingston

Lady Gabriella och Thomas Kingston.

Det brittiska hovet skriver följande i ett meddelande till pressen:

“Prinsen och Prinsessan Michael av Kent har glädjen att meddela att deras dotter Lady Gabriella Windsor har förlovat sig med herr Thomas Kingston. Förlovningen ägde rum i augusti. Herr Kingston friade på ön Isle of Sark.”

Och den kungliga vigseln ligger inte långt borta. Paret kommer inte att planera under ett helt år, som är vanligt, utan det kommer att ske under våren 2019.

Lady Gabriella är kvinnan till vänster med stor hatt, tillsammans med sin familj. Bilden togs under drottning Elizabeths 90-årsdag.

Lady Gabriella är kvinnan till vänster med stor hatt, tillsammans med sin familj. Bilden togs under drottning Elizabeths 90-årsdag.

Gabriella är 37 år och arbetade tidigare för tidningen Hello, där hon intervjuade kändisar under vinjetten “Ella möter…”. Hon är paret Kents yngsta barn. Hennes mamma är prinsessan Marie Christine, född baronessa med efternamnet von Reibnitz och Gabriellas pappa, prins Michael av Kent, är  kusin till drottning Elizabeth. Både föräldrarna och Gabriella brukar synas på den kungliga balkongen under diverse stora kungliga event. Däremot var hon inte bjuden till bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle, vilket förvånade vissa. Men vi såg henne dock under Pippa Middletons bröllop. Alltså måste hon ha lärt känna hertiginnesystern Pippa genom hertiginnan Catherine och prins William!

Bröllopet blir självklart rejält mer lågmält än både prins Harrys och prinsessan Eugenies. Men det kommer ändå bli en stjärnfylld  och påkostad tillställning. Lady Gabriella tillhör den absoluta toppen av societeten i Storbritannien. Dessutom känner hennes föräldrar alla inom den brittiska adeln och prins Michael of Kent står nära kusinen drottning Elizabeth.

Läs mer: Inför bröllopet – prinsessan Eugenie och Jack hyllas för sin kärlek

Foto IBL