Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Felix av Danmark fyller år – vi gratulerar!

22 jul, 2018, 20:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Grattis säger vi också till prins Felix som fyller 16 år i dag.
Annons

Vi säger grattis även till den danska prins Felix, prins Joachims och grevinnan Alexandras son. Han fyller nämligen 16 år den 22 juli och kommer säkert firas av familjen på alla sätt och vis.

Som ni kanske minns så gick hans bror prins Nikolai precis ut Herlufsholm Kostskole, en exklusiv privatskola. Men prins Felix och hans föräldrar har tydligen tänkt i andra banor vad det gäller honom.

Den nu 16-årige prinsen ska nämligen gå på Gammel Hellerup Gymnasium som är en kommunal skola som också ligger strax norr om Köpenhamn. Däremot har han ännu inte valt vilken inrikting än, det gör man tydligen först efter tre månader.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag ville gå på ett gymnasium där jag kan komma hem varje dag. Men jag hade faktiskt Herlufsholm som ett andrahandsval, säger prins Felix till tidningen BT.

Foto: Stella Pictures

Annons