Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

I dag opereras kronprinsessan Mette-Marit

19 mar, 2018, 11:00 
Agneta Nisbeth
I förra veckan meddelade det norska hovet att kronprinsessan Mette-Marit är sjukskriven och att hon skulle genomgå en operation.
Annons

Hur hon mår just nu och vad för typ av operation som kronprinsessan Mette-Marit ska genomgå vet vi dock inte ännu. Det var i förra veckan som det norska hovet gick ut med ett pressmeddelande om att kronprinsessan är sjukskriven fram till påsk och att hon tvingats ställa in en planerad resa till Leipzig. De berättade också att hon skulle genomgå ett mindre kirurgiskt ingrepp under måndagen. Däremot har de inte gått in på vilken sorts ingrepp det handlar om. Men vad det än är, önskar vi henne lycka till och att hon kryar på sig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Maken, kronprins Haakon har dock jobbat på som vanligt, bland annat har blivit intervjuad av radio. Senaste gången vi såg Mette-Marit på uppdrag var tillsammans med drottning Sonja den 13 mars, då de officiellt öppnade en konstutställning i Oslo.

Foto: IBL

Annons