Babykoll – Kates baby lär komma tidigare än beräknat

Babykoll - Kates baby lär komma tidigare än beräknat
Annons

Kate väntar på att storken ska komma – och hon är inte ensam. I en ny film ser vi hur hela England går i babytankar!

Vi har lärt oss att kungligheter ofta föder sina barn mycket tidigare än vad som sagts. Det beror på att man vill slippa uppmärksamhet – och mamman kan föda i lugn och ro. Så verkar även vara fallet för den brittiska tronarvingen – nu kan den komma när som helst, skriver brittisk press.

Storken kan komma när som helst

Det sägs att förlossningsdatumet för Kates och Williams baby är betydligt tidigare än vad hovet gått ut med. Den 15 juli har varit B-day, men det kan bli tidigare.

Annons

Nu väntar fotograferna utanför Lindo wing på St Marys Hospital där Kate ska föda tronarvingen.

Här ser vi skylten på tegelväggen.

Nya bilder på hertigen och hertiginnan av Cambridge visar hur de transporterats i en orange helikopter till Denham i Buckinghamshire. En vän hämtade paret i norra Wales och nu befinner sig William och Kate på tryggt avstånd nära London.

Babyyra

Behöver vi säga att babyyran är total i England? Det pratas inte om någonting annat än den nya lilla/lille tronföljaren som anländer inom kort.

Kate gillar att fynda, så hon har inte gjort av med hela hushållskassan än på babyinredning och barnsaker. Men säkerligen kommer stilprinsessan att klä sin son eller dotter i senaste snitt.

Och hela välden kommer att kopiera henne, spår de brittiska konsumentexperterna.
– Allt som Kate och prins William köper till sin baby kommer massor av nyblivna föräldrar att vilja ha.

Om Kate väljer små skor eller en blommig haklapp, då är samma produkter slut på några minuter, spekulerar butiksinnehavarna i den här nya filmen.

Syskonen hjälper till

De blivande föräldrarna får all hjälp de önskar sig. Kate är mycket familjekär och har en nära relation till syskonen Pippa och James Middleton, som i veckan gick på tennis tillsammans i väntan på systerns baby.

 

Av Åsa Bönnelyche
Foto: IBL, All over press, Stella Pictures

httpv://www.youtube.com/watch?v=oSbTyJxLooM

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

12 kommentarer till “Babykoll – Kates baby lär komma tidigare än beräknat”

 1. Tina skriver: 26 juni, 2013

  Så synd..!
  Ja att inte Madde o James blev ett par..!
  Madde hade passat perfekt ihop med ursnygge Middleton och dessutom fått Kate till svägerska ..!
  Så synd..!


 2. Sofia skriver: 26 juni, 2013

  Pippa är lik Sofia H på bilden ovan!


 3. Sofia skriver: 26 juni, 2013

  Samma smajl..


 4. joppapoppa skriver: 26 juni, 2013

  kom inte å säg att James M är ursnygg.
  då vinne Chris med hästlängder som inte heller är den snyggaste men säkerligen har ett hjärta av guld.


 5. emma_h skriver: 26 juni, 2013

  självklart att Hovet tog m i beräkningen att c:a 7 av 10 förstföderskor passerar det angivna datum barnmorskan gett dom… och lagt till viss marginal innan H förut gav media besked
  – inte lätt för en förstföderska (och pappan) att slappna av med så mycket omvärldsbevakning samt “tyckande” hit o dit…
  http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2348119/Kate-Middleton-pregnant-We-NEED-Duchess-Cambridge-breastfeed-says-presenter-Beverly-Turner.html
  http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2348282/Royal-baby-date-Duchess-Cambridge-keeping-true-date-secret.html


 6. Royal skriver: 26 juni, 2013

  Det är bara hon och bebisen… Naturen sköter allt.

  Här skall man sätta punkt för spekulationer.


 7. Pamela P skriver: 26 juni, 2013

  Hovet har annonserat den 13 juli, men samma datum har cirkulerat i media sedan den olyckliga händelsen i december. Jag har sett en vadslagningslista om vilket datum babyn föds och britterna satsade på 7/7, därefter kom Dianas (1/7) och Camillas (17/7) födelsedagar. Den 13/7 var de inte så intresserad av. En konstig sak är att Kates vänner anonymt påstås ha sagt till pressen att Kate önskar föda på Royal Berkshire Hospital i Reading. En tidningsanka eller pågår det en maktkamp bakom kulisserna vid hovet om var hon skall föda? Kate och Wills på ena sidan, QE2 och Charles på andra sidan?


 8. Pamela P skriver: 26 juni, 2013

  Vill de ha barnet på Dianas födelsedag så är det bara att åka in till St Mary’s Hospital och sätta i gång förlossningen den 30/6. Sedan föds barnet naturligt under kontrollerade former den 1/7. Jag minns att jag läste SvD för många år sedan om en rik direktörsfru som trodde på astrologi. Hon tålde inte Skorpionen och hennes väntade barn skulle födas i skarven mellan Vågen och Skorpionen så att barnet kanske blev en Skorpion. Hon åkte in till Karolinska och fick dem att sätta igång förlossningen en dag tidigare så barnet garanterat blev en Våg. Jag bara gapade då jag läste det!


 9. emma_h skriver: 26 juni, 2013

  PamelaP-Citat: “1 konstig sak är att Ks vänner anonymt påstås ha sagt till pressen att Kate önskar föda på R Berkshire H i Reading. En tidningsanka eller pågår det en maktkamp bakom kulisserna vid hovet?…” RBH har varit SJÄLVKLART 2nd Choice sen länge K bor ju hos famM då Will är i Wales f jobbets skull

  Citat av PressOmbudsman i UK: “…Real friends of Prince W will not seek to cause mischief by leaking stories to Newspapers. Those who Do may not know W quite as well as they pretend – putting Editors in trouble as a result. This, also puts an onus on St James’s P to ensure that they respond constructively to legitimate Qs about stories relating to Prince W…” http://www.pcc.org.uk/advice/editorials-detail.html?article=OTU=


 10. nemo skriver: 26 juni, 2013

  sansa er – babys förds varje dag – intet nytt under solen


 11. Pamela P skriver: 26 juni, 2013

  Att R Berkshire H är ett andra val vet jag, men RBH har en annan fördel som knappast diskuterats och det är att det ligger väster om London. Blir det bråttom så skulle W ha 58 km kortare att flyga dit.
  Jag vet inte om hon åker till föräldrarna före förlossningen men en kungaexpert ansåg hon borde inte göra det. Han ansåg hon bör invänta födseln i London och absolut inte lämna staden. Han kröp inte undan att han tyckte att det skulle vara “förfärligt” att tronföljaren skulle födas på ett sjukhus som den här sk “kungaexperten” ansåg vara för simpelt för en tronföljare.


 12. Pamela P skriver: 26 juni, 2013

  En annan sk kungaexpert ansåg att det inte behöver bli problem om hon besökte föräldrarna före födseln. Fick hon värkar så blir hon inkörd till London precis som i december. RBH kommer inte på fråga enligt honom. Jag tänkt då jag läste det att tänk om Englands monark då blir född vid vägkanten.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar