Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Icona Pop om prinsbröllopet

17 jun, 2015, 14:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
Annons
icona pop stella

Caroline Hjelt och Aino Jawo från Icona Pop uppträdde på bröllopsfesten i lördags. – Att få spela på Carl Philip och Sofias kärleksfest var fantastiskt, säger duon.

Klockan 02.00, natten till söndag, skruvade artistduon Icona Pop upp Carl Philip och Sofias bröllopsfest – rejält. Nu berättar de för Nöjesbladet om den prestigefyllda spelningen.

– Att få spela på deras kärleksfest var fantastiskt. Vi har träffat dem förut och de frågade oss personligen och vi sa självklart ja, säger Caroline Hjelt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och det var inte bara bröllopets yngre klienté som uppskattade de röjiga houselåtarna. Även de lite äldre höll takten.

–  Jag tänkte att det vi spelade kanske var lite för hårt. Men de började vifta på höfterna. Och jag älskar blandningen av unga och äldre i publiken, säger Aino Jawo.

 

Höjdpunkten var såklart när brudgummen själv gjorde bandet sällskap på scen.

– Han röjde riktigt bra!

Av Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures

 

 

Annons