Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Idag firar kronprinsessan Victoria och prins Daniel sin första bröllopsdag

19 jun, 2011, 09:01 
Agneta Nisbeth
Annons

Juni månad kommer alltid att vara speciell för kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Det just då som de fick varandra – söndagen den 19 juni firar de sin första bröllopsdag.

Idag den 19 juni är det precis ett år sedan som kronprinsessan Victoria steg ut på balkongen på Kungliga Slottet, han i hand med sin nyblivne make och mötte det gungande folkhavets kungarop och jubel. Nu har det gått 12 månader sedan Victorias och Daniels stora dag – och vilket år det har varit!

På hovets hemsida skriver kronprinsessan Victoria och prins Daniel en hälsning till det svenska folket på sin första bröllopsdag:

– Det är med stor värme och tacksamhet vi tänker tillbaka på vår bröllopsdag. Vi vill tacka det svenska folket för all den värme och uppskattning vi har mottagit vårt första år som gifta.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer på hovets hemsida.

Här kan ni själva minnas bröllopet i vårt bildspel.

Av Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, All Over Press och IBL

Läs även:

[smooth=id: 313; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons