Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Idag kommer även den svenska kungafamiljen till Monaco

02 jul, 2011, 13:06 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Många har undrat var den svenska kungafamiljen var under gårdagens vigsel. De kommer till Monaco nu under lördagen.

Kungaparet åker idag från Sainte-Maxime tillsammans med prins Carl Philip – vi antar att hans flickvän Sofia Hellqvist snällt får stanna kvar i Frankrike tills bröllopet mellan furst Albert och Charlene Wittstock är över.

Annons

Åker med Madeleine

Och från Stockholm kommer prins Daniel med kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine. Prins Daniel sågs så sent som i fredags äta lunch ensam på ett hotell i centrala Stockholm. Dagen innan sågs prinsessan Madeleine på ett café i huvudstaden tillsammans med en väninna.

Prins Daniel har för övrigt även varit i Finland – i onsdags deltog han i The International 21st Puijo Symposium i Finland. Läs mer här på hovets hemsida››

Vi återkommer med nya bilder på den svenska kungafamiljen så fort vi har får in dem.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs även:

Annons