Ilskan efter nya bilderna på Archie

Archies nya liv i Los Angeles – så ser det ut!

Meghan tog en promenad med sonen Archie – föga anade hon att en paparazzifotograf satt gömd i en buske.Nu har prinsparet rutit ifrån.


Meghan och hennes make prins Harry har blivit världens mest bevakade kärlekspar sedan de meddelade att de tänker frigöra sig från det brittiska kungahuset. Nyligen återvände Harry till Kanada, där Meghan och sonen Archie väntat i en hyrd herrgård i North Saanich.
Har du koll på snackisarna från vecka 3?
Slå på ljud

Harry dök upp på Vancouver International Airport måndag kväll, glatt leende. Men glädjen varade inte så länge.

Ilskan efter bilderna på Archie

prins harry meghan markle

Meghan och Harry meddelade sitt beslut i början på året.

Harry och Meghan har nämligen upptäckt att paparazzifotografer har kablat ut bilder på Meghan från en promenad som prinshustrun tog tillsammans med sina två hundar och sina livvakter. Med sig hade hon Archie – som också fångades på bild.

Enligt Sky News har parets advokater kopplats in i fallet. Harry och Meghan hotar med stämningar, eftersom de aldrig gav sin välsignelse åt att fotografierna togs. Sky News hävdar att fotografen som ligger bakom bilderna satt gömd i en buske på Vancouver Island och väntade på att Meghan skulle gå förbi. Meghan känner sig nu trakasserad.

Kritiska mot pressen

Harry gjorde i början av veckan ett uttalande, riktat till det engelska folket, där han förklarade bakgrunden till sitt och Meghans agerande. I uttalandet riktade han en känga mot just de brittiska medierna och deras bevakning. 

– Beslutet som jag har tagit att jag och min fru ska dra oss tillbaka är inget jag tar lätt på. Det var så många månader av samtal efter så många års utmaningar. Och jag vet att jag inte alltid har gjort rätt, men nu hade jag inget annat val, sa han då.

– När jag förlorade min mamma för 23 år sedan tog ni mig under era vingar. Ni har vakat över mig så länge, men media är en stark kraft och jag hoppas att vårt kollektiva stöd till varandra en dag kan vara starkare, för det här är så mycket större än bara vi.

Foto: TT