Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ilskan mot bröllopet – reagerar direkt efter nya bilderna: ”Är det bara jag?”

03 jun, 2023, 06:00 

Bilderna från bröllopet mellan Jordaniens kronprins Hussein bin Abdullah och prinsessan Rajwa får tittarna att reagera direkt.

Annons

Bröllopet mellan Jordaniens kronprins Hussein bin Abdullah och prinsessan Rajwa beskrevs som en exklusiv tillställning, med en gästlista som vittnade om flera närvarande kungligheter.

Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!Brand logo
Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!

Både kronprinsessan Victoria och prins Daniel var på plats för att ta del av den stora festen. Även kronprins Frederik och kronprinsessan Mary samt Storbritanniens prins William och prinsessan Kate var på plats.

Victoria blev under kvällen även uppmärksammad för sin chockrosa klänning med tillhörande cape, som hon så elegant kompletterat med tiaran som hon ärvt av prinsessan Lilian.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessan Victoria strålade och lös upp festen i sin chockrosa klänning.

Exklusiva gästlistan

Ja, det var en dag som bjöd på kortege, vigsel, bröllopsfest med sprakande festmingel och en afton där kungligheterna svirade om och visade upp sig i flera olika klänningar.

Annons

På gästlistan, som bestod av 140 gäster, närvarade vänner, regeringschefer, kungligheter och även USA:s First Lady Jill Biden med sin dotter Ashley.

Gästlistan bestod med andra ord av flera högt uppsatta personer och vittnade således om den lyx och exklusivitet som osade på bröllopet mellan Hussein bin Abdullah och Rajwa.

Kritiken mot bröllopet: ”Är det bara jag?”

Samtidigt var det många som inte alls var lika tagna av bröllopsfesten. I en livesändning på Youtube var det många av tittarna som reagerade på att bröllopet inte kändes ”kungligt”.

”Är det bara jag eller känns det här inte som ett kungligt bröllop? Det ser ut som att två rika socialister gifter sig!”, skriver en person.

Annons

”Europeiska kungliga bröllop är så stora och formella, detta känns mer som ett bröllop för familjen”, skriver en annan.

Prinsessan Rajwa och kronprins Hussein bin Abdullah
Flera reagerade och tyckte inte att prinsessan Rajwas och kronprins Hussein bin Abdullahs bröllop kändes tillräckligt ”kungligt”.

Foto: TT

Annons