Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ilskan växer efter nya bilderna på Harry och Meghan: ”Bortom all räddning”

14 feb, 2024, 15:00 
Nu växer kritiken mot prins Harry och Meghan Markle.
Annons
Det här är Meghan MarkleBrand logo
Det här är Meghan Markle

När kung Charles diagnosticerades med cancer, och prins Harry satte sig på ett flygplan från Los Angeles till London, var det många som hoppades på en försoning, efter alla storbråk i den brittiska kungafamiljen.

Någon försoning verkar det inte ha blivit. Mötet mellan Harry och Charles varade bara i 30 minuter och Harry fick inte ens någon möjlighet att träffa brodern, prins William.

Harry reste hem till Kalifornien, där hustrun Meghan Markle och barnen Arcie och Lilibet väntade, redan dagen efter – vilket vittnade om att det bara rörde sig om ett väldigt hastigt besök.

Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle och prins Harry får nu hård kritik.CHPT, SAPT / BACKGRID UK / TT

Rasar efter Harrys beslut

I stället för att hälla vatten på brasan, verkar det nu ha tillkommit en del bensin. Harry och Meghan har lanserat en ny sajt med detaljer som inte verkar roa kungliga experter speciellt mycket.

Annons

Sarah Vine, krönikör på Daily Mail, hade hoppats på en försoning, men nu tror hon att det är kört och går till och med så långt att hon kallar Harry för en ”självgod snorunge” .

”Men efter prinsparets senaste drag, att stöpa om deras Archewell-sajt till Sussex.com, komplett med vapensköld, så ger jag upp. Jag är rädd för att de är bortom all räddning”, skriver Vine.

Kräver att Charles agerar

Sarah Vine är heller inte särskilt imponerad av Harrys blixtresa till London. Hon anser snarare att det rör sig om ett så kallat ”publicitetsstunt” och att den nya sajten är ett bevis på att Harry och Meghan försöker tjäna pengar på det brittiska kungahuset.

Annons

”Utan deras status som kungligheter är prins Harry bara en inte vidare skärpt ex-soldat med begynnande flint medan Meghan är en hyfsat vacker men medioker ex-skådespelerska där båda har problem med sin pappa. Inte att undra på att de är så desperata att bibehålla den kopplingen”.

Om Sarah Vine får bestämma borde Charles kliva in och med omedelbar verkan ta ifrån Harry och Meghan deras titlar.

Meghan Markle
Meghan Markle.MISC / BACKGRID US / TT

Foto: TT

Annons