Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Inbjudningskorten till Harry och Meghans bröllop är ute – så ser de ut!

23 mar, 2018, 11:04 
Agneta Nisbeth
Den 19 maj gifter sig prins Harry och Suits-stjärnan Meghan Markle. Brittiska hovet har nu avslöjat på sin twitter hur de specialtillverkade inbjudningskorten till bröllopet ser ut.
Annons

Aldrig förr har vi fått veta så mycket om ett kungligt bröllop innan det ens startat. För några dagar sedan berättade prins Harry och Meghan Markle hur deras bröllopstårta skulle se ut och smaka. Så under torsdagen kom nästa nyhet, då släppte Kensington palace bilder på de vackra inbjudningskorten.

Korten har tryckts med en antik printer från 30-talet med amerikanskt bläck på ett brittiskt papper med tryck i guld och svart.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men inte nog med det, vi får också veta att bröllopsmiddagen kommer äga rum på Frogmore House där runt 200 gäster kommer bli bjudna på middag av Harrys pappa prins Charles.

Annons

Redan efter vigseln blir det en liten mottagning på st Georges Hall och den står drottning Elizabeth för. Frogmore House har tydligen en alldeles speciell plats i parets hjärtan, det var också här i trädgården som de officiella fotografierna togs på Harry och Meghan som då hon bar sin vackra långklänning.

Andra kungligheter har också haft sin bröllopsfest i huset, prinsessan Annes son Peter Phillips och hans maka Autumn.

Foto: IBL

Annons