Inbjudningskorten till Harry och Meghans bröllop är ute – så ser de ut!

Den 19 maj gifter sig prins Harry och Suits-stjärnan Meghan Markle. Brittiska hovet har nu avslöjat på sin twitter hur de specialtillverkade inbjudningskorten till bröllopet ser ut.

Aldrig förr har vi fått veta så mycket om ett kungligt bröllop innan det ens startat. För några dagar sedan berättade prins Harry och Meghan Markle hur deras bröllopstårta skulle se ut och smaka. Så under torsdagen kom nästa nyhet, då släppte Kensington palace bilder på de vackra inbjudningskorten.

Korten har tryckts med en antik printer från 30-talet med amerikanskt bläck på ett brittiskt papper med tryck i guld och svart.

Läs mer: Efter hårda orden – Meghan Markles syster ångrar sig

Men inte nog med det, vi får också veta att bröllopsmiddagen kommer äga rum på Frogmore House där runt 200 gäster kommer bli bjudna på middag av Harrys pappa prins Charles.

Redan efter vigseln blir det en liten mottagning på st Georges Hall och den står drottning Elizabeth för. Frogmore House har tydligen en alldeles speciell plats i parets hjärtan, det var också här i trädgården som de officiella fotografierna togs på Harry och Meghan som då hon bar sin vackra långklänning.

Andra kungligheter har också haft sin bröllopsfest i huset, prinsessan Annes son Peter Phillips och hans maka Autumn.

Läs mer: Hovet avslöjar: hon gör Harrys och Meghans bröllopstårta!

Foto: IBL