Incident i Harry och Meghans hus – polisen fick gripa in!

Meghans plan blir inte av.

Meghan Markle är en hårt prövad kvinna.Nu har polisen tvingats gripa in vid hennes hem.

Meghan Markle och prins Harry är både älskade och ifrågasatta. Framför allt är de ständigt i blickfånget. Deras kontroversiella beslut att bryta upp från Buckingham Palace har gjort prinsparet till Storbritanniens, kanske hela världens, mest omskrivna duo.

Nu har pressen tagit till helt nya metoder för att få en inblick i parets liv i Los Angeles. Tills slut kände sig Harry och Meghan sig nödgade att ringa polisen.

Polisen hemma hos Meghan Markle

Meghan och Harry har haft det tufft på sistone.

Meghan och Harry har haft det tufft på sistone.

En vän till paret har berättat för sajten Daily Beast att drönare har flugits in över ägor, bland annat när de har lekt med sonen Archie i sin pool.

– De ser de här drönarna flyga in, och de förutsätter att det är fotografer som styr, men de kan inte vara säkra. Meghan fick rasistiska dödshot när de gifte sig, så hotet om terror är verkligt för dem.

Enligt vännen är både Harry och Meghan rejält omskakade – med rätta. Det var därför de valde att ringa Los Angeles-polisen och be om hjälp.

– Hur skulle du känna i deras situation? Med drönare som flyger ovanför dig när du försöker leka med din son? säger vännen.

Meghan har fått panikattacker

För Meghan har uppmärksamheten från paparazzis fått rent fysiska konsekvenser. En annan vän har berättat för The Sun att situationen blev så illa att hertiginnan drabbades av panikattacker.

– Hon kände sig fångad och instängd, säger källan.

– Hon blev nervös av tanken på att gå utanför dörren med tanke på all negativ uppmärksamhet hon drog på sig.

Kanske är det på grund av händelser som detta som Harry och Meghan valt att bojkotta fyra av Storbritanniens största tidningar, vilket Svensk Dam rapporterat om tidigare.