Inför bröllopet – prinsessan Eugenie och Jack hyllas för sin kärlek

Prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank

Ännu ett kungligt bröllop höjer feststämningen på de brittiska öarna. Om bara en månad är det dags! Sarah Ferguson är knappast ensam om att se fram emot vigseln i St Georges Chapel. Fergie är lyrisk och hyllar dottern och blivande svärsonen med fina ord.

Brittiska rojalister ser fram emot vigseln mellan prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank. Om bara en månad gifter de sig och nyfikenheten är stor. Frågorna är många och förväntningarna höga. Hur kommer brudklänningen se ut? Väljer de ett tradionellt bröllop eller ett mer personligt?

Meghan och prins Harry gifter sig och åker bil

Och tänk att det blir ett kungligt bröllop i Windsor bara drygt fem månader efter prins Harrys och Meghans magnifika ceremoni! Så roligt.

Sarah Ferguson

En som också verkligen ser fram emot giftermålet är prinsessan Eugenies mamma. Sarah Ferguson har visat hur förväntansfull hon är inför yngsta dotterns kommande bröllop med Jack Brooksbank. Hon träffar ju dem regelbundet och kan se hur förälskade de är.
– Det vackra paret tänder upp hela rummet när de gör entré. Vi är vansinnigt glada att de funnit varandra!
Så fint skriver Fergie på ett hjärtvärmande tackkort hon skickat till en person i den kungliga beundrarskaran. 

Sarah Ferguson och prins Andrew

Fergie kommer sannolikt att låna ut sitt eget bröllopsdiadem till dottern. Sarah Fergusons bröllopsdiadem är speciellt. Det är strålande vackert och sägs bli en perfekt ”topping” på dotterns hjässa, när hon står brud den 12 oktober när hon gifter sig med sin fästman Jack.

Prins Harry och Meghan gifter sig

Prins Andrew och Sarah får denna gång visa sig tillsammans inne i katedralen. När prins Harry och Meghan gifte sig fick Fergie snällt sitta ett par rader i från sin exman. Alla vet hur nära de står varandra fortfarande. Andrew och Fergie skilde i maj sig 1996, samma år som prins Charles och Diana, men har behållt en god kontakt och har med åren odlat en fin vänskap. Andrew och Sarah hade gemensam vårdnad om döttrarna efter skilsmässan. Humorn har alltid förenat dem. Skratten är fortfarande många när exmakarna ses. Och kanske ser de vissa likheter med de unga paret som nu ska gifta sig? Fergie har sagt i en intervju:
– Som ni kanske anar är vi alla väldigt glada över att välkomna Jack till vår familj. Eugenie och Jack är ett vackert par, fulla av kärlek, vänlighet och humor.

Läs också: Prinsessan Eugenies hemliga önskan inför bröllopet

Allra mest förväntansfulla inför W-day, bröllopsdagen,  är självfallet bruden och brudgummen. Prinsessan Eugenie skriver i ett instagraminlägg:

– Jack och jag tycker att det ska bli så kul att få möjlighet att bjuda in folk till Windsor Castle för att se vårt bröllop

Storasyster, prinsessan Beatrice, hjälper sin syster med all planering och alla detaljer inför festen. Visst kan det kanske kännas som ett sting i maggropen för Bea, som ju väntade på förlovning och giftermål med sin expojkvän Dave Clarke. men just som alla trodde att det skulle bli ringväxling och eklatering, tog förhållandet slut. Beatrice har inte synts med någon ny än. Men kanske får vi se en ny kärlek vid hennes sida om en månad, när lillasyster står brud?

Prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie på Ascot

Andrews och Fergies två döttrar är som bekant glada i hågen och gillar partys. Därför kommer bröllopsfesten inte bli någon stel tillställning inte. Tvärtom. Ett gäng ungdomar, vännerna och släkingarna kommer att se till att det blir en mycket minnesvärd och superrolig dag, kväll och natt när prinsessan Eugenie gifter sig med sin Jack. När talen, skålarna och middagen är avslutat börjar partajet med levande musik, dans och massor av champagne.

Läs mer: Exklusiv intervju! Fergie om prins Andrew, mammarollen och miljön

Foto: IBL