Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Inga fler barn på gång för Mette-Marit och Haakon

26 jan, 2012, 11:07 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Flera gånger under de senaste åren har kronprinsessan Mette-Marits mage putat lite misstänkt så att man har kunnat tro att det har varit en ny liten norsk prins eller prinsessa på gång.

Men just nu är Mette-Marit, 38, slank som en vidja och det verkar inte som om kronprinsessan Victorias och prins Daniels snara babylycka har inspirerat det norska kronprinsparet. Och de säger helt öppet att någon baby inte är inplanerad.

Annons

– Vi är nog nöjda som det är, säger Mette-Marit. Innan vi gifte oss hade vi gjort upp planer för framtiden och det har blivit precis som vi drömt om.

Ingrid Alexandra och Sverre Magnus

Paret har som bekant två barn, Ingrid Alexandra, nyss fyllda 8 år och Sverre Magnus, 6. Till kungafamiljen räknas också – även officiellt på norska kungahusets hemsida – Mette-Marits son Marius, 15, från ett tidigare förhållande. Tre barn, helt perfekt tycker kronprinsparet.

Tillökning i familjen

Men visst kan det bli tillökning i familjen, det har diskuterats livligt ett tag i familjen. Men då är det familjens kelgris, labradoodeln Milly Kakao, som ska bli mamma och i så fall kommer familjen att behålla en av valparna.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är hela familjen överens om, utom kanske kronprins Haakon, 38, som redan när Milly Kakao skulle införskaffas var tveksam till att ha hund. Men då drev resten av familjen igenom hundköpet och han erkänner att livet har blivit ännu trivsammare med en fyrfota vän i hemmet. Så han blir nog inte så svårövertalad nu heller…

Av Eva Åström

Foto: All Over Press, Stella Pictures

Annons