Ingen från svenska kungafamiljen till Harrys och Meghans bröllop

I dag är det stort kungligt bröllop i Storbritannien! Men tyvärr kommer vi varken se det svenska kungaparet eller kronprinsessparet på plats.

Hela 600 gäster är bjudna till bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle. Men vi kommer inte få se någon svensk kunglighet i kyrkbänkarna. Ingen ur den svenska kungafamiljen har nämligen fått någon inbjudan.

– Ingen ur den svenska kungafamiljen deltar vid bröllopet. Detta ligger i linje med andra bröllop av samma dignitet, säger Hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Läs mer: Bildextra! Se alla bilder på världskändisarna vid Harry och Meghans bröllop

Prins Harry befinner sig långt ner i tronföljden och får självklart därför bjuda i stort sett de han och Meghan Markle vill. Den svenska kungafamiljen har inte någon nära relation till den brittiska, även om kronprinsessparet verkade trivas med Kate och Will sist de sågs.

Victoria och Daniel under prins Williams bröllop.

Victoria och Daniel under prins Williams bröllop.

Under prins Williams bröllop fanns kronprinsessan Victoria och prins Daniel på plats. Däremot var de endast bjudna till ceremonin efteråt.

Läs mer: 5 bröllopstiaror – vilken väljer Meghan Markle?

Foto IBL

ANNONS

Välkommen till Svensk Damtidnings populära butik!


Hjärtarmband Bisou
Ett vackert armband från svenska smyckesmärket Bisou. Armbandet är guldpläterat och prytt med fem hjärtan. Kommer i en vacker ask i en ljusrosa färg med en insida av lyxig sammet.


Gå till shoppen

Örhängen Made A Part
Glamour i sin snyggaste färg! Vackra metallörhängen i rosé med färgade glasstenar från svenska märket Made A Part. Med dessa tjusiga örhängen behövs inget mer, de sticker ut och lyfter vilken outfit som helst! De fina stenarna kommer garanterat skapa och sprida extra gnistor i just din dag - oavsett outfit, tillfälle eller humör.

Gå till shoppen