Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ingen plats hemma hos prins George för mormor och morfar

27 aug, 2013, 11:53 
Annons
Carole-1
Kate-1

Kate Middleton har klargjort att hennes föräldrar, Carole och Michael Middleton, kommer att spela en stor roll i prins Georges uppväxt.

Annons

Nära till hands

Som nybliven mamma känns det ju tryggt att ha mamma och pappa nära till hands. Det finns ju ingen man litar på så mycket som de närmaste släktingarna. Men inget “Middleton-annex” är inplanerat, meddelar hovet.

Gästvåning

Den nya kungliga bostaden på Kensington Palace (Apartment 1A)  – där prins William, Catherine och lille George ska bo – inte inrymmer någon gästvåning.

Granny flat

Var ska då mormor och morfar bo när de hälsar på dotterns familj? Trots nya rapporter om att en så kallad “Granny flat” skulle integreras i hertigparets tjugoenrummare, verkar det som om planerna ändrats. Carole och Michael Middleton ska erbjudas en betydligt blygsammare gästvåning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kensington-palace-ao

Prins William och Kate ska flytta in i sitt nyrenoverade om ett par veckor.

Annons

Involverad

Det sägs att Kate har varit med och bestämt mycket av designen. Våningen är, enligt uppgift till Mail online, underbart vacker och inredd i diskreta neutrala färgtoner och härliga möbler. Stilen är en blandning av antikt och modernt.

George

Prins George sover sött.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures, All over press

 

Annons