Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ingen risk för hemlängtan för prinsessan Astrid

27 okt, 2014, 11:33 
Agneta Nisbeth
Annons
astrid-ste

Prinsessan Astrid fick en skön paus från otrohetsskandalen i Belgien. I veckan har hon representerat kungahuset i Colombia, och kunnat lägga tankarna på annat än DNA-krav och bråk.

Det var ingen risk för hemlängtan när prinsessan Astrid av Belgien representerade sitt hemland i Colombia. Tillsammans med Belgiens utrikesminister serverades hon nämligen Belgisk våffla med öl – på andra sidan jordklotet!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
astrid-ste-1

Men kanske kan det även vara skönt för Astrid att komma iväg från Belgien en stund. DNA-tvisten, där konstnären Delphine Boël kräver att kung Philippe, prinsessan Astrid och prins Laurent lämnar DNA-test för att visa att hon är dotter till Albert II, tycks aldrig upphöra, trots att Astrid och hennes syskon vägrat.

Annons
astrid-ste-4

Otrohetsskandalen har skakat det belgiska kungahuset, samtidigt som Delphine Boël kämpar för att slippa stämpeln som oäkta dotter. Samtidigt kämpar den belgiska kungafamiljen med att fortsätta sitt arbete som vanligt.

astrid-ste-3

Prinsessan besökte även Peru under sin resa, här skålar hon med president Ollanta Humala Tasso.

Av Margaretha Gotthardsson

Foto: Stella Pictures

 

Annons