Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ingen rolig födelsedag för prinsessan Beatrice

08 aug, 2016, 11:57 
Idag fyller prinsessan Beatrice 28 år. (8 augusti 1988) Hon firar den som nybliven singel.
Annons
Beatrice-ibl

Vem gjorde slut? Enligt uppgift till Hello var det ett gemensamt beslut och efter tio år tillsammans är prinsessan Beatrice och Dave Clark fortfarande vänner. Alla väntade med spänning på att prinsessan Beatrice och Dave Clark skulle offentliggöra sin förlovning. Men det blev tvärtom. Förhållandet tog slut. Efter tio var det naturligt att Dave skulle fria, men ringen dök aldrig upp.

beatrice-23

Nu går båda vidare med sitt liv. Dave Clark är 33 år gammal och född i USA. Hans far är Michael Clark, en välbärgad, amerikansk advokat. Dave växte upp både i USA och i Storbritannien. Han har en mild amerikansk accent och studerade på den amerikanska skolan i London och på Bowdoin College i Main. Det var på universitetet i Edinburgh som han träffade prinsessan Beatrcie. Det var Beas kusin, prins William, som introducerade dem för varandra. Tycke uppstod.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons