Ingen smekmånad för Zara och Mike

Redan några dagar efter det romantiska bröllopet mellan Zara Phillips och Mike Tindall sågs Mike åter spela rugby. Nu ser vi att också Zara är tillbaka på jobbet.

Bara någon dag efter bröllopet sågs Mike Tindall åter träna rugby inför en match mot Wales nästa vecka. Och under tisdagen var prinsessan Anens nygifta dotter Zara Phillips åter på sitt jobb.

Barnmode

Hon dök upp på lanseringen av sin egen klädkollektion för unga ryttare och ryttarinnor – Musto ‘ZP176’ – tillsammans med några hästar och ett antal barn i Gloucestershire.

Snart tävling

Zara ska snart tävla med sin häst i Gatcombe Park och behöver träna en del innan dess. Men just denna dag var det mest pr som stod på schemat för prinsessan Annes dotter.

Fantastiskt bröllop

Själv hade Zara följande kommentar till tidningen Daily Mail om att det nygifta paret måste jobba på en gång efter vigseln:

– Bröllopet var fantastiskt, synd bara att smekmånaden får vänta!

Vi fick också en chans att titta lite närmare på ringen som hon fick av maken Mike Tindall i helgen då de gifte sig i Skottland, som passade perfekt i kombination med förlovningsringen.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs även:

Det blev en bröllopsfest som heter duga››

Zara fick sitt drömbröllop-Bildspel››

Mike och Zara har gift sig!››

Kate och William hade kul med Zara och Mike››

GLÖM INTE ATT FÖLJA OSS PÅ FACEBOOK››