Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ingrid Alexandra ställer sin bror mot väggen – tvingas förklara sig: ”Tabbe”

04 dec, 2023, 16:00 

Här gör prinsessan Ingrid Alexandra det ovanliga.

Annons

Kungligheterna är vana att själva stå i rampljuset. När de är ute i världen och utför diverse uppdrag händer det även att de ställer upp på intervjuer och svarar på journalisternas vetgiriga frågor.

Mette-Marit och Haakon utsatta för fräck bluff – avslöjas i filmen!Brand logo
Mette-Marit och Haakon utsatta för fräck bluff – avslöjas i filmen!

Däremot tillhör det inte vanligheterna att de intervjuar varandra. Därför piggade det upp när det nyligen publicerades en intervju med prins Sverre Magnus och ingen mindre än prinsessan Ingrid Alexandra låg bakom intervjun.

Intervjun gjordes i samband med Sverre Magnus 18-årsdag. Resultatet delade kungahuset själva med sig av på Instagram och där var det också tydligt vilken fin relation de kungliga syskonen har.

Annons

”En väldigt stor tabbe”

Under intervjun tas även en omtalad händelse upp, en händelse som fick att spridas över hela världen och Svensk Damtidning att ge Sverre Magnus titeln ”busprinsen”.

För sex år sedan, 2017, stod nämligen en ung Sverre Magnus på slottsbalkongen och bröt mot alla kungliga regler när han både ”dabbade” och gjorde peace-tecknet.

– Där gjorde vi helt enkelt en väldigt stor tabbe. Vi åt mat innan vi gick ut på Slottsbalkongen vilket inte var så smart. Det har vi lärt oss av. Det kommer vi aldrig att göra igen, svarar Sverre Magnus när Ingrid Alexandra ställer honom mot väggen om den omtalade händelsen.

Sverre Magnus
Sverre Magnus dabbar.

Ingrid Alexandras chock

Sverre Magnus berättar att han strax innan drabbats av någon form av sockerkick. Han avslöjar även att han hade stoppat i sig hela fem glasspinnar och var på ett ovanligt bra humör.

Annons

Det virala klippet på Sverre Magnus hade skapat en trend. Vid nationaldagsfirandet den 17 maj samma år, var det andra barn som hade tagit efter prinsens beteende.

– Jag har aldrig sett så många barn dabba i barntåget förut, säger prinsessan Ingrid Alexandra.

Foto: TT

Annons