Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ingrid Alexandras pojkväns möte med drottningen – bilderna väcker uppmärksamhet!

28 nov, 2023, 19:00 

Klippet som visar prinsessan Ingrid Alexandras pojkvän tillsammans med kungafamiljen har fått spridning.

Annons
Prinsessan Ingrid Alexandra har vuxit upp – så ser hon ut!Brand logo
Prinsessan Ingrid Alexandra har vuxit upp – så ser hon ut!

För prinsessan Ingrid Alexandra väntar samma stora framtid som för prinsessan Estelle.

Båda två kommer en dag vara drottningar av Norge och Sverige. Ett enormt ansvar, som de garanterat kommer axla på ett fantastiskt sätt.

Men trots att Ingrid Alexandras framtida roll är mycket olik sina vänners så försöker prinsessan leva ett så normalt ungdomligt liv som möjligt.

Prinsessan Ingrid Alexandras pojkvän

Sedan en tid tillbaka är den 18-åriga prinsessan tillsammans med 23-årige Magnus Heien Haugstad.

Annons

Det är okänt hur länge de varit ett par, men i samband med att Ingrid Alexandra blev myndig förra året bekräftade man relationen.

Sedan dess har paret synts till en hel del ihop i olika sammanhang. Nu i helgen dök båda upp tillsammans när Ingrid Alexandras kusin Maud Behn ställde ut sin konst.

Ingrid Alexandras pojkväns möte med drottningen – väcker uppmärksamhet!

Enligt norska Se og Hør höll Maud konstutställningen "Experimentella groddar" på Galleri Soon där hennes far Ari Behn höll utställningen "Inferno" 2017.

Annons

Många var på plats för att ta del av utställningen – däribland Mauds farmor Marianne Behn och farfar Olav Bjørshol, systern Leah Behn, och mormor drottning Sonja.

Maud Angelica Behn har gått i sin pappas fotspår och skapar konst.

Kusinerna Ingrid Alexandra och Maud har alltid stått varandra nära, så därför var hon givetvis på plats för att stötta sin kusin. Även pojkvännen Magnus var med.

I ett klipp som publicerats av Se og Hør ser vi Magnus interagera med kungafamiljen. Klippet, där vi bland annat ser pojkvännen med drottningen har väckt mycket uppmärksamhet – man ser nämligen hur välkomnad Magnus är av hela familjen.

Annons