Inifrån Haga! 5 oväntade detaljer i nya Estelle-bilden

Det är lika spännande varje gång som kronprinsessan Victoria öppnar slottsporten och ger oss en glimt inifrån Haga slott!

De nya födelsedagsbilderna på prinsessan Estelle bjuder på en liten, men ack så spännande, glimt inifrån kronprinsessfamiljens 42-rumsliv på Haga slott. Ljusen glimrar i ljuskronan, pardörrarna står uppslagna och på golvet sitter födelsedagsbarnet och fnissar med sin lillebror.

Prinsessan Oscar och prinsessan Estelle på Haga slott 2020.

Estelle och Oscar på nya födelsedagsbilden. Här kan man också se att Victoria och Daniel har låtit lägga in en tjock och lite skimrande heltäckningsmatta.

En annan sak man slås av är att de här två syskonen verkar gilla varandra skarpt!

Hårsnodden som prinsessan Estelle älskar

Nyblivna åttaåringen Estelle är födelsedagsfin i sin klänning från det franska barnklädesmärket Bon Point och hon har håret samlat i en fläta. Den hålls ihop av en av de där hårsnoddarna med rosett från Ia Bon som vi ofta ser just på prinsessan Estelle. Och Oscar? Ja han kör sin nya look med vattenkammad lugg, den som vi redan såg på familjebilden från i julas.

Hårsnoddarna från Ia Bon som prinsessan Estelle brukar ha i håret.

Hårsnoddarna från Ia Bon finns i alla möjliga färger.

De nya bilderna är tagna av 44-åriga Linda Broström, en av de porträttfotografer som hovet brukar anlita. På foto nummer två har hon placerat Estelle i familjens stora vardagsrum på Haga, och lyft fram en av förgyllda stolarna med klädsel i apelsinfärgat sidentyg – det avslöjar den softade bakgrunden.

Födelsedagsbilden på prinsessan Estelle 8 år hemma på Haga slott.

Prinsessan Estelle i stora salongen på Haga.

Och här ser du hela rummet, i all sin prakt:

Kronprinsessan Victoria i en av salongerna på Haga slott.

De stolarna går det inte att missa.

Foto: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna, Jonas Ekströmer/TT, Ia Bon.