Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Inte utan min mamma

03 aug, 2015, 09:34 
Annons
estelle-victoria-ibl

Kungligheterna slipper ofta arbeta nio till fem vilket ger dem massor av härlig tid att umgås med sina nära och kära.

Dagens prinsar och prinsessor verkar ha god kontakt med den äldre generationen. Mamman är sällan långt borta. Aldrig förr har vi väl sett så mycket kärlek!

Zara

Prinsessan Anne med sin dotter Zara Phillips Tindall.

Annons

Ofta har mor och dotter i de kungliga kretsarna samma intressen. Lika ofta finns mamman där som ett stöd, när dottern tävlar i sin sport eller i andra sammanhang.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Elena

Spanska prinsessan Elena har haft ett par tuffa år som singelmamma, men kontakten med dottern Victoria och sonen Felipe Juan Froilan är god. Precis som mamma rider Victoria och båda gillar segling.

Caroline-and-charlotte

När Charlotte Casiraghi hopptävlar med sin häst, finns nästan alltid mamma prinsessan Caroline på plats för att heja på. I dag är Charlotte själv mamma och anlitar titt som tätt sin egen mor som barnvakt.

Annons
Charlotte

Här ser vi Charlotte Casiraghi med sonen Raphaël.

Beatrix

Dessutom har kungligheterna det privilegiet att de arbetar tillsammans med sina familjemedlemmar. Här ser vi ett rörande ögonblick då Willem Alexander tar över som kung efter sin mor Beatrix av Nederländerna.

Annons
Madeleine och Silvia stella

Medan storasyster Victoria följer kungen och representerar landet som den tronföljare hon är, har prinsessan Madeleine valt att gå i sin mors fotspår. Idag är Madeleine mammaledig och arbete och engagemanget för stiftelsen Childhood fortsätter.

Prins-Frederik

Kronprins Frederik ska även han en dag ta över efter mamma. Här kindpussar han drottning Margrethe. Hon har med fast hand fostrat kronprins Frederik så att han har alla kvalifikationer som behövs för att vara regent i monarkin Danmark. Margrethe har haft lättare att vara en bra mamma när pojkarna växte till sig. Danska drottningen hade inte heller det helt enkelt att kombinera drottningrollen med mammarollen.

Annons
ste_stephanie-pauline

Stephanie av Monaco har tagit hand om sina tre barn på egen hand. Cirkus-intresset delar hon med äldsta dottern Pauline.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, IBL

 

Annons