Intervju med Marie Chantal: "Så får jag balans i livet"

Marie–Chantal bär många hattar i livet – prinsessa, mor, designer och grundare till en barnklädeskedja. I en intervju för australiska Vougue berättar hon om hur hon håller balans i sitt liv.
MC

Fembarnsmamman såg tidigt en lucka på marknaden för lyxiga barnkläder och idag finns hennes plagg i mer än 30 olika länder.

MC

Hur gjorde hon för att lyckas?

– De bästa affärsidéerna är de som är nära ditt hjärta . “När jag var gravid med mitt tredje barn ville jag arbeta och starta något eget. Jag märkte att det inte fanns många märken vid den tidpunkten som erbjöd “one stop shop”, där man kan shoppa allt under samma tak. Marie Chantal har satt sin etikett på skor, väskor, kläder och accessoarer.

MC

Marie Chantal försöker balansera alla rollerna genom att ge samma omsorg och uppmärksamhet till alla delar av livet. Hon är en upptagen kvinna och sättet att jonglera tillvaron på är att hålla sig lugn, säger hon.

– Att hålla huvudet kallt är så viktigt vid alla tidpunkter men viktigast med familj och barn, berättar Marie Chantal.

– Barn lär sig genom osmos som växter och de kommer att plocka upp dålig energi. Därför är det så viktigt att hålla hemmet lugnt, en fristad av lycka.

MC

Marie Chantal har ett nätverk som heter duga. Valentino Garavani har lärt henne att vänner är det bästa stödet.

– Han har otroliga vänner som han kallar sin familj. Jag tror att det säger en hel del om en person.

Själv har Marie Chantal två systrar som hon kan prata med om allt.

MC

– Jag älskar min familj och mina systrar, säger hon.

Dessutom finns en krets nära vänner, som hon får stöd av.

Foto: Instagram/Marie Chantal