Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Isabella klarade första arbetsdagen med bravur

08 jun, 2015, 09:15 
Ellen Myrgård Lindén
Annons
prinsessan Isabella red

I lördags var det dags för prinsessan Isabellas, 8, första arbetsdag. Uppdraget var att döpa en färja på den danska ön Samsö – och med sig hade hon mamma Mary.

Vilken arbetsinsats! Det var en stolt Mary som i lördags följde med sin åttaåriga dotter på kungligt uppdrag. Och både mor och dotter verkade njuta av den härliga junidagen på den danska ön Samsö.

Isabellas uppgift var att namnge fartyget “Prinsesse Isabella” genom att krossa en flaska svartvinbärssaft mot fartygets långsida – och hon klarade det galant!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Efteråt fick lillprinsessan en specialguidad tur uppe på däck. Därefter berättade hon för den danska pressen hur roligt hon tyckte det var! Och visst var hon söt i sin blåa kavaj och sina margaretaflätor?

Isabella Denmark firt official event

Dagen fortlöpte med jordgubbsplockning, ålfiske och ett besök på öns djurrika naturskola. Ja, det blev verkligen en riktig pangdag!

Isabella Denmark firt official event

 

Isabella utförde sitt uppdrag med bravur samtidigt som kronprinsessan Mary fick en mysig tjejdag med sin äldsta dotter.

Av: Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures

 

Annons