Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Isabella och Christian fick följa med till London

08 aug, 2012, 09:01 
Agneta Nisbeth
Annons

Under måndagen kunde man också se prinsessan Isabella och prins Christian i London med sin mamma och pappa. Här är de på väg att gå ombord på Dannebrog.

Annons

Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary ska i veckan besöka flera aktiviteter på OS i London. Bland annat ska kronprinsen dela ut OS-medaljer och vara värd under en mottagning på kungaskeppet Dannebrog tillsammans med drottning Margrethe, står det att läsa på danska hovets hemsida.

Barnen med

Så därför är det väl inte så konstig att även prins Christian och prinsessan Isabella fått följa med till London. Även barn kan nog tycka att det är kul att titta på OS-tävlingar och kanske fanns det tid över till lite sightseeing. Kronprinsessan Mary var en av dagrana klädd i högklackat och jeans – ni ser bilderna här intill.

Ryggsäck

Som framgår av bilderna bar de bägge barnen var sin ryggsäck med sitt namn tryckt på baksidan denna dag.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Christians väska var röd och prinsessan Isabellas var rosa. Gulligt!

Två glada barn på besök i London.

Annons

Drottningen i rött

Även drottning Margrethe – snygg i sin röda OS-kavaj – är kvar i London, ni ser henne på bilden här med sin son kronprins Frederik, på väg att gå ombord på Danneborg.

Annons

Någon dag senare såg vi åter kronprinsessan Mary – denna gång iklädd klänning – tillsammans med sina söta barn prinsessan Isabella och prins Christian samt maken kronprins Frederik.

Och de ställde alla snällt upp för fotografen.

På bilden nedan ser vi nästan hela familjen samlad ombord på kungaskeppet Dannebrog där det hållits en liten mottagning med drottning Margrethe och kronprins Frederik som värdar.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL Bildbyrå

Läs även:

Annons

 

 

 

Annons