Isabella och Christian fick följa med till London

Under måndagen kunde man också se prinsessan Isabella och prins Christian i London med sin mamma och pappa. Här är de på väg att gå ombord på Dannebrog.

Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary ska i veckan besöka flera aktiviteter på OS i London. Bland annat ska kronprinsen dela ut OS-medaljer och vara värd under en mottagning på kungaskeppet Dannebrog tillsammans med drottning Margrethe, står det att läsa på danska hovets hemsida.

Barnen med

Så därför är det väl inte så konstig att även prins Christian och prinsessan Isabella fått följa med till London. Även barn kan nog tycka att det är kul att titta på OS-tävlingar och kanske fanns det tid över till lite sightseeing. Kronprinsessan Mary var en av dagrana klädd i högklackat och jeans – ni ser bilderna här intill.

Ryggsäck

Som framgår av bilderna bar de bägge barnen var sin ryggsäck med sitt namn tryckt på baksidan denna dag.

Prins Christians väska var röd och prinsessan Isabellas var rosa. Gulligt!

Två glada barn på besök i London.

Drottningen i rött

Även drottning Margrethe – snygg i sin röda OS-kavaj – är kvar i London, ni ser henne på bilden här med sin son kronprins Frederik, på väg att gå ombord på Danneborg.

Någon dag senare såg vi åter kronprinsessan Mary – denna gång iklädd klänning – tillsammans med sina söta barn prinsessan Isabella och prins Christian samt maken kronprins Frederik.

Och de ställde alla snällt upp för fotografen.

På bilden nedan ser vi nästan hela familjen samlad ombord på kungaskeppet Dannebrog där det hållits en liten mottagning med drottning Margrethe och kronprins Frederik som värdar.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL Bildbyrå

Läs även:

Det är spännande med sport››

Se Daniels och Carl Philips möte med prins Edward och hans Sophie››

Marie och Henrik tittade på prins Joachim som tävlade i Köpenhamn››