Israeliskt besök hos spanska kungafamiljen

23 feb, 2011, 09:02 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

Den spanska kungafamiljen välkomnade i tisdags den israeliske presidenten Shimon Peres till det kungliga slottet i Madrid.

Under tisdagen var säkerhetspådraget stort kring det kungliga slottet i Madrid stort. För då gästades den spanska kungafamiljen av den israeliske presidenten Shimon Peres.

Ni ser presidenten här på bilden tillsammans med värdparet, drottning Sofia och kung Juan Carlos, samt kronprinsessan Letizia – för dagen klädd i en ljuslila dräkt med färgmatchade skor – och hennes make kronprins Félipe.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Peres är bland annat i Spanien för att fira att de bägge länderna haft diplomatiska förbindelser i 25 år. Efter mötet med kungafamiljen träffade Shimon Peres också den spanske premiärministern Jose Luis Rodriguez Zapatero.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons