Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Italiensk inramning på elegant konstutställning i Paris

18 nov, 2012, 09:44 
Annons

Prinsessan Camilla av Bourbon-Sicilien och prins Laurent av Belgien minglade med Paris absoluta grädda på utställning  med Eiffeltornet utanför fönstren som upplyst fond.

Huset Bourbon-Sicilien härstämmar från Italien, som ju idag är republik. Familjemedlemmarna är spridda över Europa, men naturligtvis är metropolen Paris en av favoritplatserna.

Annons

Halvitalienare

När det vankades mingel och konstutställning såg prinsessan Camilla av Bourbon-Sicilien till att välkomna prins Laurent.

Laurent är ju belgisk prins.

Men han tillhör ju även den italienska societeten med mamma Paola, som föddes som italiensk prinsessa!

Fint folk

Prins Michel av Bourbon-Parma och prinsessan MariaPia av Savoyen – bilden till höger – vimlade med Anne av Bourbon-Sicilien, prins Charles av Bourbon-Sicilien och prinsessan Beatrice av Bourbon- Sicilien som ses på bilden nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

 

Annons