Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Japans kejsare har blivit sämre - åter på sjukhus

08 mar, 2012, 08:01 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Bara tre dagar efter att kejsar Akihito av Japan fick åka hem efter en bypass-operation, är han tillbaka på Tokyos universitetssjukhus igen.

Hovet larmade läkarna sedan kejsaren, 78, inte hade någon aptit och blev andfådd bara han gick några steg. På sjukhuset hade han fått en kort rehabilitering och hade inte haft några problem med att gå ens i trappor. Ett läkarteam åkte till Kejserliga palatset och undersökte honom noga. Undersökningen visade att kejsaren hade fått vatten i lungorna, ett tecken på att cirkulationen inte fungerar som den ska. I dag ska han tömmas på vätska på sjukhuset, men om han får stanna kvar där finns det inget besked om skriver japanska medier.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Åström

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons