Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Japanska kejsarparet reste iväg på statsbesök

06 jul, 2009, 14:51 
Agneta Nisbeth
Annons

En stor del den japanska kejsarfamiljen säger adjö
En stor del den japanska kejsarfamiljen säger adjö

Nästan hela den kejserliga familjen ses här på flygplatsen i Tokyo. Kejsaren Akihito och hans maka Michiko var nämligen på väg att stiga ombord på ett plan till Kanada för en officiell visit, och resten av familjen hade snäll följt med för att säga adjö.

Vi ser här en stor del av den kejserliga familjen, det vill säga prinsessan Kiko, prins Akishino, kronprinsessan Masako and kronprins Naruhito vinka farväl till kejsar Akihito och hans maka kejsarinnan Michiko.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Den japanske kejsaren med maka kliver ombord på planet till Kanada.
Den japanske kejsaren med maka på väg till Kanada.

Det av japanerna så älskade kejsarparet skulle nämligen ta planet över till Kanada och staden Ottawa där de ska göra ett statsbesök innan de hastar iväg till USA för ett kort stopp på ön Hawaii. Allt för att förbättra relationerna mellan länderna.

Och som protokollet tydligen föreskriver så kom resten av familjen till flygplatsen för att vinka av kejsaren. Rart är det i alla fall.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over

Annons