Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Jenny Strömstedt bryter tystnaden om relationen med Niklas – efter 13 år som gifta

04 jul, 2024, 19:30 
Victoria Morand
Nu berättar Jenny Strömstedt om hur relationen med Niklas utvecklats genom åren.
Annons
Niklas Strömstedts okända bråk med JennyBrand logo
Niklas Strömstedts okända bråk med Jenny

Paret firar i år 13 år som gifta, och de har varit ett par i hela 17 år!

De träffades första gången på ett kafé i närheten av där de båda då bodde.

– Vi bytte nummer med varandra en dag och sedan hann jag knappt därifrån innan det första sms:et kom. Det var jättehärligt, har Niklas Strömstedt berättat i programmet Tillsammans med Strömstedt.

Nu har Jenny kommit med en ny insikt efter alla år tillsammans med partnern.

Karin Törnblom/TT

Lärdomar och insikter

Niklas och Jenny hade TV-programmet Tillsammans med Strömstedt ihop, där de mötte och bjöd in andra kändispar till samtal.

Annons

Jenny menar på att genom programmet och människorna hon fick möta så har hon tagit med sig flera lärdomar – som ger insikter i hennes egna relation med Niklas.

– Well, det är ju ingen tävling. Det viktigaste jag lärde mig av Tillsammans med Strömstedt är att inget par är unikt. Vi är sjukt lika i vad vi ryker ihop om, längtar efter och kämpar med. Med det sagt, så blir ju allt lite enklare om man är tokkär i den man valt att leva med, och om man tycker att den personen är roligast i världen – och partnern tycker likadant om en själv, säger Jenny till Icakuriren.

Hon har svårt att ringa in exakt vad det är som är Niklas allra bästa egenskap. I stället väljer Jenny att ta fram hela paletten och den breda penseln.

– Oh, allt. Han är en snäll person. Varm. Han vill väl och är omtänksam, men också uppmuntrande och bekräftande. Han är förstås lite dålig på att torka ur handfatet när han borstat tänderna, det är nog det enda negativa jag kan komma på. Vi har väldigt kul ihop, vi skrattar åt konstiga saker som ingen annan tycker är roligt.

Annons
LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

Jenny Strömstedt: jag hade lyckan att träffa rätt person!

Samtidigt som Jenny inte tycker om att skryta för mycket så är hon väl medveten om att hon har vunnit i kärleken!

– Okej att man är nöjd, men man behöver ju basunera ut det. För det handlar ju också om tur, jag hade lyckan att träffa rätt person. Och för det är jag så tacksam, säger hon.

Vi tycker att ni får skryta hur mycket ni vill! Ha en fantastisk sommar tillsammans Jenny och Niclas! '

Bild: TT

Annons