Jesper Parnevik förd till sjukhus - efter misstänkt stroke

Jesper Parnevik akut till sjukhus misstänkt stroke

Jesper Parnevik kollapsade hemma och läkarna misstänkte stroke. Nu berättar Mia Parnevik om sjukhusdramat tidigare i veckan.

Jesper Parnevik drabbades tidigare i veckan av en kollaps och fördes till Danderyds sjukhus med ambulans. Det berättar hans fru Mia Parnevik i P4 Extra:

– Det var mitt i natten, jag var ute med mina tjejkompisar när jag fick ett samtal att han hade ramlat ihop. Det var otäckt.

– Men vi blev bemötta fantastiskt, så en shout out till Danderyds sjukhus.

Jesper och Mia Parnevik.

Nu berättar Mia Parnevik om det akuta sjukhusdramat i familjen Parnevik efter att Jesper Parnevik föll ihop mitt i natten.

Själv minns Jesper ingenting av händelsen. Mia berättar att hans korttidsminne var borta, och att han vaknade upp i ambulansen.

Läkarna misstänkte först en mindre stroke, men exakt vad som hände är inte klarlagt.

Mia Parnevik säger i programmet att det också kan ha handlat om en kombination av stresspåslag och jetlag och för lite sömn. Familjen befinner sig just nu hemma i Sverige för att visa upp tio veckor gamla barnbarnet Atticus, son till Penny Parnevik och Douglas Murray, för släkten och deras liv är som alltid intensivt.

– Men nu är Jesper utskriven från sjukhuset igen. Och jag tycker faktiskt att han är yngre och gladare och mer energisk nu, efter att han har fått reda på att allt är bra.

Foto: TT, Instagram.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: