Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jespers trista besked om relationen till Chris - har inte längre någon kontakt

14 jul, 2023, 07:00 

Jesper Parnevik berättar för Svensk Damtidning om mötena med Chris O'Neill.

Annons

Vi är vana att se Jesper Parnevik med en golfklubba i handen. Innan ett slag står han där på golfbanan, väger klubban lite lätt, provar svingarna och sen drar han till av all världens fart.

Johan T Lindwall tävlar mot prins Daniel: ”Får se upp!”Brand logo
Johan T Lindwall tävlar mot prins Daniel: ”Får se upp!”

Han är så skicklig på det han gör att han kunnat tjäna en hel del pengar som golfproffs. Sedan flera år tillbaka är han bosatt i Florida, där han lever ett rejält lyxliv tillsammans med hustrun Mia Parnevik.

Just nu befinner han sig dock på Öland för att fira kronprinsessan Victoria. Dagen innan hennes födelsedag sågs han dessutom på golfbanan tillsammans med prins Daniel.

Annons
Jesper Parnevik och prins Daniel på golfbanan
Jesper Parnevik och prins Daniel på golfbanan.

Jesper Parnevik om golfen med prins Daniel

Att Jesper hänger i kungliga kretsar är inget nytt. Däremot har han aldrig fått äran att spela golf med Daniel tidigare, och när han såg prinsens slag kunde han inte annat än bli väldigt imponerad.

– Det var jättekul. Det var första gången vi spelade tillsammans och han är ju verkligen duktig! Hela arrangemanget var bra och det är extra kul att allt går till välgörenhet. Hela veckan är bra organiserad och sen är Öland väldigt fint, säger Jesper Parnevik till Svensk Damtidning.

Annons

Jespers relationen till Madeleine och Chris

Victoria och Daniel i all ära, men det är främst prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som Jesper Parnevik umgåtts med tidigare. Både han och hustrun Mia var gäster under det sagolika bröllopet 2013.

Jesper och Mia är, likt Madeleine och Chris, bosatta i Florida sedan flera år tillbaka. Det gör att avståndet inte är superlångt för att få till en träff, men trots detta var det flera år sedan de hade någon kontakt.

Annons

– Nu var det ett tag sen vi såg dem, faktiskt. Vi flyttar ju runt hela tiden: jag spelar tävlingar, sen har vi barnbarn, nyrenoverat hus – ja, vi har inte varit så mycket på samma ställe, säger Jesper.

Mia och Jesper Parnevik
Mia och Jesper Parnevik på prinsessan Madeleines och Chris O'Neills bröllop.

Foto: TT

Annons