Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jessica Almenäs avslöjar! Dolda relationen till Daniel och Victoria: "Mycket att prata om"

18 nov, 2022, 19:30 
Prins Daniel, kronprinsessan Victoria och Jessica Almenäs

För Svensk Damtidning berättar nu Jessica Almenäs om relationen till prins Daniel och kronprinsessan Victoria.

Annons
Victoria och Daniels dans fångas på film – se härliga klippet!Brand logo
Victoria och Daniels dans fångas på film – se härliga klippet!

I september gick den årliga Pep-dagen äntligen av stapeln efter två års uppehåll på grund av pandemin. Tillsammans med andra vuxna och barn provade kronprinsessfamiljen på flera aktiviteter.

På bilder kunde man se hur prinsessan Estelle och prins Oscar sken upp av omedelbar lycka när de sprang prins Daniels lopp, medan deras pappa provade på tandemcykling som synskadad.

”Syftet med dagen är att ge barn och unga möjlighet att hitta sin rörelseglädje i olika former och få kunskap om hälsosamma matvanor”, skrev organisationen på sin hemsida.

Prins Oscar
Prins Oscar var på strålande humör när han fick springa av sig i samband med prins Daniels lopp.

Jessica Almenäs om mötet med Daniel och Victoria

Ja, Generation Pep är verkligen något som ligger Daniel och kronprinsessa Victoria varmt om hjärtat. Under onsdagen hölls även det årliga Pep Forum på Stockholmshotellet Clarion Sign.

Annons

Hjärnforskaren Anders Hansen stod på scen och pratade om fördelarna med att röra på sig och Jessica Almenäs, som även är ambassadör för Generation Pep, agerade moderator.

– Det var en väldigt spännande och intressant dag, precis som Pep forum brukar vara. Det var jättebra talare, väldigt bra mix och det är alltid härligt när kronprinsessparet sprider lite extra stjärnglans över det hela, säger Jessica Almenäs till Svensk Damtidning.

Jessica Almenäs och prins Daniel
Jessica Almenäs och prins Daniel i samband med Pep Forum.

Relationen till Daniel och Victoria

Jessica Almenäs har själv tränat hela sitt liv och vet hur viktigt det är för ens fysiska och psykiska mående att hålla sig aktiv – något hon även brukar prata om i sin podcast Träningspodden.

– Så när jag fick frågan att vara ambassadör för Generation Pep var det absolut ingen tvekan att tacka ja. Jag blev jätteglad. Det är verkligen något jag vill bidra till, att barn och ungdomar ska röra på sig mer.

Annons

Hon känner även att det är värdefullt att få jobba tillsammans med Daniel och Victoria, som ju brinner för precis samma sak som den berömda programledaren.

– Jag känner inte dem privat, men jag har träffat dem ganska mycket nu i samband med Generation Pep och under olika saker som de arrangerat.

– Precis som jag brinner de verkligen för det här ämnet och att barn och ungdomar ska leva mer hälsosamt och vara mer aktiva. Vi har alltid mycket att prata om när vi ses, det är ett ämne som vi alla tre brinner för.

Foto: TT

Annons