Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jetsetladyn och golfaren – här är prinsessan Adriennes doldis-faddrar!

08 jun, 2018, 09:30 
En golfälskande finansman från Florida. Och en rolig societetslady. Ja, där har ni doldis-faddrarna som Madeleine och Chris har valt till prinsessan Adrienne.
Annons

Madeleine-väninnorna Natalie Werner, 37, och Charlotte Kreuger Cederlund, 38, och förra helgens brudgum Gustav Thott, 40 – dem har vi koll på. Men annars har Madeleine och Chris valt två doldis-faddrar, åtminstone från vår svenska horisont. En internationell fläkt på dopet. Och prinsessan Adrienne är att gratulera, för med sin blivande gudmor Coralie Charriol Paul kommer hon garanterat att få kul!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Adrienne i mammas famn.
Madeleine och Chris har valt gudföräldrarna med omsorg.

37-åriga Coralie beskrivs som en jetsetlady som kan sätta sprätt på vilket party som helst. Hon har tre barn och designar smycken och accessoarer för familjeimperiet Charriol, grundat av hennes far Philippe.

Annons
Coralie Charriol Paul med sin man Dennis, en gång framröstad som ”sexigast på Wall Street”.
Coralie Charriol Paul med sin man Dennis, en gång framröstad som ”sexigast på Wall Street”.

Coralie Charriol Paul är också känd för sin extravaganta livsstil och ingen glömmer hennes 350-gästers-bröllop i Megeve i franska alperna. När det inte fanns tillräckligt många vita hästar i stan lät hon hämta in fler från Saint-Tropez.

Prinsessan Adriennes fadder Coralie Charriol Paul bor i New York sedan 15 år och är ofta ute i festvimlet.
Coralie Charriol Paul bor i New York sedan 15 år och är ofta ute i festvimlet.

Men Coralie och hennes man Dennis, som är fondförvaltare, ägnar sig också åt viktiga samhällsfrågor genom sitt hyllade skolprojekt React to Film.

Annons
Prinsessan Adriennes fadder Nader Panahpour med sin fru Loryn.
Nader Panahpour med sin fru Loryn.

Doldis-fadder nummer två fick vi se som hastigast redan i eftermiddags, under genrepet på Drottningholm. Amerikanske finansmannen Nader Panahpour, 43, är ungdomsvän till Chris och numera vd för Royal Merchant Holdings, ett investmentbolag med bas i Florida.

Han är gift med Loryn och Jesper Parnevik beskriver honom som ”en schysst kille”. Han, Nader och Chris sågs i Miami och gick en runda på golfbanan ihop, innan de gick hem till Parneviks och åt middag.

Annons

Foto: Stella Pictures, Ibl

Annons