Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jobba med prinsessan Sofia - har du vad som krävs?

16 sep, 2016, 11:00 
AvJohanna Lejon
Har du alltid velat bli kollega med en kunglighet? Nu kan drömmen bli verklighet!
Annons
sofia1 ibl

Prinsessan Sofias välgörenhetsorganisation Project Playground, som hjälper utsatta barn och ungdomar i kåkstäderna, är nu på jakt efter förstärkning. Rekryteringen rör en administratör som kan ta hand om ekonomin, hjälpa till på kontoret och hantera olika ärenden. Annonsen publicerades på resume.se, och efterfrågar en person som är strukturerad och noggrann. Dessutom ska han eller hon vara van vid att ta ansvar och arbeta i team.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sofia grundade Project Playground för sex år sedan tillsammans med väninnan Frida Vesterberg. Tidigare var hon generalsekreterare men har nu gått över till titeln hedersordförande. Organisationen verkar i Sydafrika men har även kontor i Stockholm – där den framtida administratören kommer att arbeta.

Ja, Sofias hjärteprojekt växer verkligen så det knakar. Så sent som i april sökte gruppen en projektledare och nu är alltså rekryteringsprocessen igång igen.

Av: Ellen Myrgård Lindén.

Foto: Ibl.

Annons